Om Gittea

Gittea patchwork startede som butik i vores stuer  i maj 2010. Vi var allerede på det tidspunkt i gang med planlægningen af den 80m2 store tilbygning, der skulle rumme butik og undervisningslokale.
I november 2010 stod butikken færdig. Det er i nogle rigtigt dejligt lyse lokaler og i starten var der også rigtig god plads til alle stoffer.
 
Allerede i afteråret 2011 blev vi nødt til at inddrage et værelse til alt julestoffet og batikstofferne  samt alle vlies, volmenvlies - og mellemfoer, så det også fik en fast plads. Alle stoffer kom væk fra gulvet og det hele så OK ud igen.
 
Nu er det efterår 2012 og der står rigtigt meget dejligt stof i alle hjørner, men mærkeligt nok ved jeg faktisk stadig hvad jeg har rundt omkring og hvor er det dejligt at være i ,o) 
 
Vi skriver nu august 2014 og der er nu ca. 1400 stofruller i butikken, det fylder godt op, men bevirker samtidig at der næsten er noget at finde til et hvilket som helst projekt. Der er stoffer mange forskellige steder fra og der er også mange andre ting i butikken. Rigtigt meget til broderi, broderibøger med mange smukke og sjove broderier anno 2014 i fede farver. Der er broderipakninger fra fru Zippe og Permin , hvor man blot mangler en stol og en saks for at komme igang.Næsten alt i sytilbehør og et utal af bøger og My Quilt - bladet fra Norge, der udkommer 4 gange om året.
Bagbeklædning til dobbelte sengetæpper, fleece til bagbeklædninger og mellemværk både 80%bomuld og 20% polyester og bambus til allergikere og andre , der gerne vil have noget superlækkert. Åbningstiden blev udvidet i november, idet butikken udover onsdag fra 17-21.30 og den 1.søndag i måneden, nu også har åbent mandag fra kl. 14-17.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gittea patchwork | CVR: 32682561 | Dalumvej 38, 5250 Odense SV  | Tlf.: 27511644 | info@gittea.dk