Strygejernsrens

Sterling Strygejernsrens fjerner belægninger og let smeltelige tøjrester, og det kan bruges til alle metal- og teflonoverflader. Skal anvendes på et varmt strygejern.
Produktbeskrivelse

Var strygejernet for varmt, så der nu er belægninger, som hindrer strygejernet i at glide let ved strygningen? Hjælpen er nær, Sterling Strygejernsrens fjerner nemt fastbrændingerne.

Sterling Strygejernsrens fjerner belægninger og let smeltelige tøjrester, og det kan bruges til alle metal- og teflonoverflader. Skal anvendes på et varmt strygejern.

Brugsanvisning:

Sørg for at strygejernet er varmt – helst indstillet på “bomuld”. Brug ikke Sterling Strygejernsrens på et koldt strygejern! Tøm vandet fra dampstrygejernet, før det renses, og vær naturligvis forsigtig, når du håndterer det varme strygejern.
Kom ca. 5 cm Sterling Strygejernsrens på et 100% bomuldsfrottéhåndklæde.
Gnid det varme strygejern i cirkelbevægelser på håndklædet, hvor rensemidlet er.
Tør strygejernet rent for spor af rensemidlet ved at stryge på et rent sted på håndklædet. Rester i strygejernets damphuller kan fjernes med en vatpind.
Vigtigt!Når strygejernet er renset, skal det tørres grundigt med en tyk, ren klud. Det er vigtigt at sikre sig, evt. rensemiddel i damphullerne og på den øverste kant af strygejernets bund er fjernet, før strygejernet bruges, da rester af rensemidlet kan efterlade pletter på det stof, der stryges. Evt. pletter kan vaskes af eller fjernes med pletfjerner.

Nyttige råd

Hvis strygejernets belægning er tyk, skal rensningen gentages. Der kan komme nogen røg under rensningen – dette er helt normalt og en del af rengøringsprocessen.
Brug Sterling Strygejernsrens til at fjerne smeltede tråd rester, let smeltelige tøjrester, rester af synetiske stoffer, der har brændt sig fast, belægning af overskudsstivelse og rester af vaske- og rensemidler på strygejernet.
Rensemidlet fjerner ikke varige ændringer i metallet, såsom ændring af metallets farve på grund af varme eller vandpletter.
Dybde 50 cm
57,00 DKK
stk.
Strygejernsrens
Gittea patchwork | CVR: 32682561 | Dalumvej 38, 5250 Odense SV  | Tlf.: 27511644 | info@gittea.dk